TV i sommerhuset er ustabilt

Der er aktuelt 2 problemer med TV’et / Smart-box’en:

  1. Smart-boxen kan ikke tåle varmen. Den “falder ud” , dvs. holder periodisk op med at virke. Og nogle gange skriver den, at Boxer-kortet ikke er indsat korrekt. Jeg har talt med Boxer, og får en ny box på garanti. I mellemtiden har jeg forsøgt at hjælpe på problemet ved at tage dækslet af, så den får mere luft. Dette har betydning for alle andre programmer en DR1, DR2 og DR-Ramasjang.
  2. For de nævnte DR programmer er problemet, at atmosfæriske forstyrrelser som følge af varmen gør, at signalet fra antennen er ustabilt. Dvs. programmerne virker ikke altid. Jeg har talt med Boxer-support, der bekræfter at DR programmerne sender på et andet frekvensområde. Boxer har også udsendt en generel meddelelse om de atmosfæriske forstyrrelser.

Til brug indtil varmebølgen er overstået, og jeg får fat i- og installeret en ny Smart-box, har jeg under Vejledninger TV på denne hjemmesider beskrevet, hvordan man kan streame alle programmer fra Stofa Web-TV. Streamingen er uafhængig af Smart-boxen, varmen osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.