TV i sommerhuset er ustabilt

Flere problemer fundet:

Boxen kan starte op af sig selv, f.eks. midt om natten.

Det er nok noget med “påmindelses-funktionen”, dvs man kan programere den til at starte et valgt program på det tidspunkt, hvor det begynder. Men funktionen burde ikke kunne tænde boxen, og dermed TV’et.

Det har jeg ikke nået at finde ud af, hvo’n jeg undgår, så derfor er ekstrafunktionen med, at boxen tænder og slukker TV’et taget midlertidigt fra. Dvs. nu skal man bruge begge fjernebetjeningetr, når man vil tænde og slukke. Den ene til at tænde box’en med, den aden til at tænde TV’et. (ER 28/10-2020)

Sidste:

Smart-box’en er her i efteråret skiftet ud til en ny (på garantien), og den fungerer udmærket og bliver ikke for varm. Dog klager Lene over, at den kortvarigt slukker, når man tænder badevæelseslyset (?).

Det er sæføldi træls. Det er elektroniskl støj fra lysstofrørene når de tænder, især fordi der tænder 3 på én gang. Men det kan støjdæmpes og det ser jeg på næste gang!

Der er aktuelt 2 problemer med TV’et / Smart-box’en:

  1. Smart-boxen kan ikke tåle varmen. Den “falder ud” , dvs. holder periodisk op med at virke. Og nogle gange skriver den, at Boxer-kortet ikke er indsat korrekt. Jeg har talt med Boxer, og får en ny box på garanti. I mellemtiden har jeg forsøgt at hjælpe på problemet ved at tage dækslet af, så den får mere luft. Dette har betydning for alle andre programmer en DR1, DR2 og DR-Ramasjang.
  2. For de nævnte DR programmer er problemet, at atmosfæriske forstyrrelser som følge af varmen gør, at signalet fra antennen er ustabilt. Dvs. programmerne virker ikke altid. Jeg har talt med Boxer-support, der bekræfter at DR programmerne sender på et andet frekvensområde. Boxer har også udsendt en generel meddelelse om de atmosfæriske forstyrrelser.

Til brug indtil varmebølgen er overstået, og jeg får fat i- og installeret en ny Smart-box, har jeg under Vejledninger TV på denne hjemmesider beskrevet, hvordan man kan streame alle programmer fra Stofa Web-TV. Streamingen er uafhængig af Smart-boxen, varmen osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.