Nyheder forår 2020:

Fjernsynet er blevet forsynet med en SMART-BOX for at tage højde for den kanalomlægning, der kommer ca. 1. juni. Derefter ville vi ellers få sort skærm, fordi fjernsynet er for gammelt (har ikke DVB T2 tuner). Se udførlig beskrivelse / brugervejledning under Vejledninger.

Der er investeret i en bål-gryde. Så nu lønner det sig at tage pølser og snobrødsdejg med i sommerhus. Der er endvidere kommet en økse , og save har vi nok af. Foreløbigt ligger der en stabel træ at save af. Derefter kan der (i smug) sankes brænde nede ved dammen. Der er nok af det! Bemærk: Bålgryden skal bruges ude på græsset, og ikke inde på terrassen. Og under bålgryden skal lægges nogle havefliser (finde ved bålgryden nedenfor udestuen). Ellers bliver græsset sveden og går ud!

Ikke mindst til glæde for os gamle med artrose-befængte knæ’er, er der lavet et gelænder ved det øverste af skrænten, og Karin har lavet en fin trappe.

Bruseren i badeværelset har fået et termostat-batteri, så det bliver nemmere at regulere vandet når man bader. Termostatbatterier må man normalt ikke anvende i sommerhuse, fordi de ikke kan tåle frost. Vi håber på det ikke fryser, og påtænker ellers at liste lidt frostvæske baglæns ind i batteriet genem bruserslangen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.