Brugerundersøgelse

Webmaster vil her – forsigtigt – driste sig til at lufte en lille tanke om et emne, som absolut ikke falder i smag i – i hvert fald ikke hos én af ejerne – nemlig om at installere en gennemstrømningsvandvarmer under køkkenvasken.

Formedelst ca. 1.600,- kr. kan man købe og opsætte sådan én, der kan levere godt 4 liter 50 gr. varmt vand/min (normal vandstråle til f.eks. afskyldning). Webmasteren kan nemt selv opsætte og installere..

Fordelene er, at man har varmt vand straks man åbner, og der går ikke en masse vand og varme til spilde. (adskillige liter koldt vand lukkes ud før vandet er varmt, og når man er færdig står der en masse varmt vand i rørene og bliver kold – til ingen nytte).

Hvis nogen har en mening, bedes man skrive det i kommentarboxen nedenunder. Vandvarmere falder ikke ned fra himlen, så en investering vil have en eller anden økonomisk konsekvens….

2 tanker om “Brugerundersøgelse”

 1. Jeg synes det er en rigtig god ide. Man kunne evt. finansiere den over 2 år med 20 kr mere pr overnatning.
  Vh
  Finn

 2. Hej Finn,
  Tak for kommentaren! Med 20 kr. pr. overnatning skal der såmænd ikke mere end godt ét år til at afskrive en vandvarmer. I år har der været ca. 75 betalende overnatninger. (75×20=1500 kr.).
  Forholdet er imidlertid sådan, at min kære hustru har opbygget end indgroet uvilje mod at få en vandvarmer. Den er ikke nødvendig! Jeg tør slet ikke nævne det herhjemme. Hun koger rask væk vand i elkedlen til at skylle af med.
  Så der vil skulle en holdningsændring til her – eller et markant pres fra brugerne – til. Og jeg tror såmænd slet ikke vi behøver nogen ekstra betaling for at finansiere den.
  Men ejerne holder jo “generalforsamling” efter jul, hvor jeg plejer at få lov at være med som observatør (og praktisk gris). Hvis der udefra skulle komme et forslag om en vandvarmer der, kan vi jo se om det skulle kunne blive vedtaget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.